Avsnitt 1, PIA FORSLÖF

SÄSONGSPREMIÄR

Säsong 2 av Sypodden har härmed invigts och först ut är en intervju med Pia Forslöf. Pia är textilkonstnär och arbetar med tryck och måleri på textiler. Hennes naivistiska motiv sprakar av färger och man kan inte annat än att bli glad av att se dem. Kanske är det därför som det gått så bra för Pia. Hon har varit egenföretagare relativt länge och aldrig känt någon riktig svacka, även om verksamheten förändrats under tiden. Vi pratar med Pia om vägen från sågverk till textil ateljé, om att sätta rätt pris på sina produkter, om hur det går till att trycka på textil och varifrån Pia hämtar kraft och inspiration.

Hemsida: http://piafdesign.com/

Webbshop: http://www.piafdesignwebbshop.com/

Instagram: @piafdesignsweden

Facebook: @piafdesign.sweden

En av Pias enklare schabloner i plast.

En del av Pias samling screen-tryck ramar.

Pias tryckbord bär spår av många färgglada projekt.

Pia gillar nåldynor, och har en hel del.

Här är Pias allra första nåldyna.

Och här är senaste inköpet. Vem har sagt att en guld och sammetsfotpall inte kan tjäna som nåldyna?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *