Avsnitt 7, LABELLED FASHION RECYCLING & WARM KNITWEAR

Idag besöker vi livsstilsbutiken Viktor Crafts & Design som ligger i hjärtat av Mariehamn på Åland i Finland. Viktor Crafts & Design drivs av modedesignern Linda Karlsson och textilhantverkaren Inger Nygård som balanserar driften av den gemensamma butiken med sina egna företag. Linda Karlsson står bakom märket Labelled som jobbar med redesign och tillverkar unika kläder och accessoarer – Medan Inger Nygård har märket WARM som tillverkar produkter i lokalproducerad ull. Linda och Inger berättar om sina egna företag och hur det är att driva en verksamhet tillsammans, vi får veta varför de ibland känner sej som Askungen OCH att det faktiskt går att leva på att vara egen i textilbranschen!

www.labelled.ax

www.warm.ax

www.viktor.ax

Linda Karlsson – Labelled Fashion Recycling

Inger Nygård – WARM Knitwear

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *